Lifestyle Corinne


Wat is een lifestylecoach:

Een lifestylecoach is jouw gids naar een betere balans in je leven, je hebt behoefte aan meer energie, misschien wil je afvallen of minder last van stress hebben.

Een coach verteld je niet wat je moet doen maar gaat samen met jou op zoek naar wat jij wilt doen en veranderen om te komen tot een gezondere manier van leven.

Ik ben er van overtuigd dat je met ontspanning en in combinatie met beweging en gezonde voeding een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Flexibiliteit is vitaliteit.

Als Oersterk coach ga ik samen met jou op zoek naar de eventueel verstoorde sleutelfuncties, het achterhalen van de echte oorzaak (de oorzaak van de oorzaak), hiervoor bekijken we de mens als een geheel (holistisch). Vitaliteit, balans van lichaam en geest staan centraal in plaats van de klachten.

Omega-3.

Wat is Omega-3? Omega-3 visolie is onmisbaar voor onze gezondheid en werking van de hersenen. Omega-3 zorgt onder andere voor minder ontstekingsactiviteit, betere opname van vitamines en mineralen, aanmaak van hormonen en geeft minder kans op hart en vaatziekten.

Tegenwoording eten we te weinig vette vis (soms 1 x per week ipv 4 a 5 x) en dan is het vaak ook nog gekweekte vis. Elk mens heeft Omega-3 vetzuren nodig. Elke dag! Het is een essentieel vetzuur wat ons lichaam zelf niet aanmaakt. Wat we dus uit voeding moeten halen.

Veel vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Je kunt daarbij denken aan:

- Vermoeidheid
- Slaapproblemen
- Hoofdpijn
- Menstruatieklachten
- Gewrichtsklachten
- Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens
- Huidklachten
- Concentratieproblemen
- Allergie├źn
- Moeite met afvallen
- Insulineresistentie
- PCOS

Ik heb zelf bewust gekozen voor een zuivere, vrij van toxische belastingen, en hoog opneembare visolie (Eqology). Hij is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4.

Wil je meer weten over Omega-3 (Eqology) Neem dan contact met mij op via [email protected] of onderstaande knop.